2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Vi elektrifierar Sverige.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för fler, och övergången till eldrivna bilar är inget undantag. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar och de närmaste åren kommer vi att lansera ett flertal nya eldrivna modeller. Och nu får alla som väljer en ny laddbar bil från oss också en smart laddbox på köpet, inklusive installation.

Vi elektrifierar Sverige. För att vi är Volkswagen.

  • Laddbox till alla.

    När du väljer en laddbar Volkswagen ingår också en smart laddbox, och du får den installerad och klar där hemma (totalt värde cirka 17 000 kr). Detta gör vi för att fler ska kunna välja laddbart, och för att du som kör en hybrid ska kunna köra mer på ren el. Vi bjuder på boxen inklusive standardinstallation. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2017.

    Mer om laddboxen och erbjudandet.

Laddbox ingår, inklusive standardinstallationen.

Vi vill att fler kör mer på el. För dig betyder det såväl minskade CO2-utsläpp och minskade milkostnader. Därför får du en smart laddbox, inklusive standardinstallation i hemmet, på köpet om du väljer en ny Passat GTE, Golf GTE, e- up! eller e-Golf.

Laddboxen innebär flera fördelar:
• Bilen laddas 60 % snabbare med en laddbox än i ett vanligt vägguttag.
• Möjlighet att efterfråga förbrukningsdata för laddningen.
• Under installationsbesöket kommer elektrikern att utföra en kontroll av centralen och se över vilket som blir den mest optimala inkopplingen efter de förutsättningar som finns. Elektrikern stämmer av placeringen av laddboxen och personskyddsbrytaren med dig som kund.
• Tre års garanti på laddboxen.
• I kampanjen ingår att laddboxen monteras på vägg i garage eller på husfasad, samt installeras av en behörig elektriker, förutsatt att fastigheten uppfyller grundläggande krav för en standardinstallation.

Se de fullständiga villkoren här.

Laddbara modeller.

Elbil eller Laddhybrid?

Elbil.

Elbilen förbrukar inte en droppe fossilt bränsle och kan laddas via ett vanligt eluttag. Tack vare att fullt vridmoment finns tillgängligt direkt och hela tiden, kan elbilen accelerera omedelbart, steglöst och ljudlöst. En riktigt rolig bil med andra ord.

Upptäck elbilen

Laddhybrid.

Sportig, kraftig och förmånlig. Laddhybriden drivs av två motorer: En el- och en förbränningsmotor som jobbar tillsammans. Men till skillnad från traditionella hybrider kan batteriet laddas både vid körning och via ett vanligt eluttag.

Upptäck laddhybriden

Elbil
 
Laddhybrid
Elmotor

Motor

Elmotor + Bensin
Upp till 300 km

Räckvidd

Upp till 1140 km
Endast inspektion

Service

Traditionell service
0 g/km

CO2 utsläpp

0-38 g/km
5 år skattefritt

Supermiljöbil

5 år skattefritt

Rolig att köra

Vi tror på framtiden och den är elektrisk.

Laddbara bilar spelar en viktig roll när klimatmålen för 2030 ska uppnås.

Vi på Volkswagen har en uttalad ambition att bli världsledande på eldrift. Stora ord kanske, men inte utan handling. Redan idag har vi laddbara bilar i alla storlekar, till exempel laddhybriden Passat GTE som är Sveriges mest köpta supermiljöbil. De närmaste åren kommer vi lansera ett flertal nya modeller, och vårt mål är att om bara fem år ska majoriteten av de bilar vi säljer i Sverige vara laddbara.

Att kunna åka med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Vi har alltid jobbat för att göra den senaste tekniken tillgänglig för så många som möjligt. Övergången till el som drivmedel är inget undantag. Därför ingår nu en smart laddbox inklusive installation utan extra kostnad när du väljer en hybrid eller ren elbil från oss.

Sverige vill köra mer på el, precis som vi. Därför är vår plan självklar: Vi elektrifierar Sverige.

För att vi är Volkswagen.

Hitta närmaste återförsäljare.