2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53

Laddbar tystnad i alla storlekar

Vi har laddbara bilar i alla storlekar, för alla människor och för alla behov. En ren elbil laddar du via eluttaget medan laddhybriden drivs av både en el- och en förbränningsmotor och laddas både vid körning och via ett eluttag.

Tack vare elmotorerna har du fullt vridmoment direkt och bilarna accelererar omedelbart, steglöst och ljudlöst. Alla bilar har också lågt förmånsvärde och låg milkostnad.

Växla till el redan idag och välj mellan laddhybriderna Passat GTE och Golf GTE, och de helt eldrivna bilarna e-Golf och e-up!

Vilken storlek passar dig?

Elbil eller Laddhybrid?

Elbil.

Elbilen förbrukar inte en droppe fossilt bränsle och kan laddas via ett vanligt eluttag. Tack vare att fullt vridmoment finns tillgängligt direkt och hela tiden, kan elbilen accelerera omedelbart, steglöst och ljudlöst. En riktigt rolig bil med andra ord.

Upptäck elbilen

Laddhybrid.

Sportig, kraftig och förmånlig. Laddhybriden drivs av två motorer: En el- och en förbränningsmotor som jobbar tillsammans. Men till skillnad från traditionella hybrider kan batteriet laddas både vid körning och via ett vanligt eluttag.

Upptäck laddhybriden

Elbil
 
Laddhybrid
Elmotor

Motor

Elmotor + Bensin
Upp till 300 km

Räckvidd

Upp till 1140 km
Endast inspektion

Service

Traditionell service
0 g/km

CO2 utsläpp

0-38 g/km
5 år skattefritt

Supermiljöbil

5 år skattefritt

Rolig att köra

 • Nu accelererar vi snabbt framåt

  Vi satsar allt på att bli världsledande på laddbar mobilitiet. Stora ord kanske, men inte utan handling: Fram till år 2025 kommer vi i koncernen lansera fler än 30 nya laddhybrider och rena elbilar.

 • En tystnad du kommer höra mer av framöver

  Med elbilar och elhybrider förbättras stadsmiljön framför allt när det gäller utsläppen i atmosfären. Men de nya elmotorerna för också med sig en annan stor förändring: Det blir mycket tystare.

 • Ett batteri som bär vårt eget märke

  Sedan 2009 har Volkswagen VARTA Microbattery Research Company i Ellwangen forskat och vidareutvecklat batteritekniken. Resultatet är kraftfulla, säkra, kostnadseffektiva, underhållsfria och hållbara batterier som idag håller mer än 8 år eller 16 000 mil. Garanterat. Och utvecklingen fortsätter.

 • Bilen som känner igen dig

  Alla som kör en Volkswagen i framtiden kommer att få sitt personliga Volkswagen-ID – en individuell, molnlagrad, profil med dina personliga inställningar för sätet, klimatanläggningen, favoritmusiken, navigationssystemet m.m. Det gör att den Volkswagen du sätter dig i känner igen dig och ställer in sig för att ge dig bästa möjliga körupplevelse.